Šašliku cepu cepeškrāsnī jebkurā gadalaikā un arī tad, ja uz grila uzcept nav iespējams, bet gribas palutināt ģimeni. Noteikti izmēģiniet šo metodi, gaļa izrādās ļoti maiga, sulīga un pat ar meža un dūmu aromātu! Tas ir ļoti vienkārši pagatavojams un patiks visiem grila cienītājiem.
Sastāvdaļas:
Gaļa – 1 kg.
Barbekjū garšvielas – 1,5 tējk.
Pipari pēc garšas
Sīpols – 3-4 gab.
Sāls – 1 tējk.
Tomāti savā sulā – 700 ml.
Lasi vēl: Šo recepti iemācijos gatavot laukos. Ārkārtīgi gardi un vienkārši!
GATAVOŠANAS METODE
Gaļu sagriež kubiņos, nedaudz mazākos nekā parastam šašlikam. Der jebkura gaļa, cūkgaļa, vista, liellopa gaļa, bet cūkgaļas kakliņš ir visgaršīgākais.
Sīpolu sagriež pusgredzenos, pievieno sāli un viegli samīca ar rokām.
Sagatavoto gaļu liek bļodā, pievieno garšvielas pēc garšas, es izmantoju barbekjū garšvielu, maltus melnos piparus, tad pievienoju sīpolu un sāli un samaisu. Tagad pievienojiet tomātus savā sulā, sasmalciniet tos ar rokām un samaisiet.
Lasi vēl: Prognoze! Dzimšanas datuma pēdējais cipars paredzēs jūsu nākotni uz 5 gadiem. Īpaši svarīgs ir 2024. gads
Atstājiet gaļu marinēties vēsā vietā vismaz 3 stundas, vēlams uz nakti.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…